dissabte, 31 de maig del 2008

Primícia

En cap moment abans d'avui se m'havia passat pel cap penjar una foto meva al blog. Però és que ahir em van fer un regal, al més pur estil lletgista de l'estimat Estanislau Verdet, que vull compartir amb els meus lectors, ni que sigui per deixar-vos atònits davant la capacitat de la ment humana.
Ahir a la nit tenia un sopar amb companys de feina. Dos cops l'any tenim la tradició, amb un grup d'amics de la feina, de fer un sopar gamberro en el què acostumem a acabar disfrassats, fent animalades per restaurants i locals diversos de Barcelona. Ahir era aquest dia, el dia de la bèstia (es podria dir...).

Aquesta vegada em va tocar a mi buscar un atrezzo adequat pels assistents. No sé perquè, però estaven tots molt acollonits i van decidir venjar-se de mi abans de res i em van comprar un regalet brutal: unes macro-calces dels xinos amb la cara del Roger Mas estampada!!!!!!!
Aviso a les persones sensibles i als menors d'edat que la imatge que esteu a punt de veure us pot marcar per sempre. I us demano que no us quedeu amb una imatge distorcionada de mi, a la foto no surto amb el meu millor perfil.
Disfruteu, que obres d'art com aquesta no se'n troben gaire sovint!

Ara, l'objectiu serà que me les firmi el Roger Mas!!!!!!!!

4 comentaris:

Corint ha dit...

B R U T A L

Santi ha dit...

ÒSTIA!!!




m'he quedat sense paraules...

La Intransigent ha dit...

Je je je
Realment és brutal i la òstia. I les vaig portar posades una bona estona! Els guiris que em van veure (els pocs que no estaven al Primavera Sound) em sembla que encara no s'han recuperat de l'impacte.
De fet, jo tampoc m'he recuperat...

Els Autors ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.