divendres, 12 de desembre del 2008

Danger


Quan em van dir als 14 anys que necessitava portar ulleres, em vaig sentir com una idiota. El meu oculista, que aquella època ja era un avi jubileta, em va deixar anar com a premi de consolació: la gent molt estudiosa acostuma a portar ulleres. Bé, si ell ho diu... Jo a la mínima que vaig poguer em vaig comprar unes lentilles i fora problemes! Si deixava de semblar mínimament intel.lectual tampoc m'importava massa.

Qui m'havia de dir en aquell moment, que a dia d'avui una de les coses més fashion que es pot portar és una bona montura d'ulleres de pasta, a sé possible de mida extra-gran. Jo, que vaig quedar traumatitzada amb les ulleres de pasta negra que tenia al conèixer el Groucho, que tot contrariat em va dir que amb aquelles ulleres semblava la Frederica Montseny! I resulta que ara estaria a la última.

No sé com m'ho faig, la multitud va per un carrer i jo indefectiblement em passejo per un altre.

5 comentaris:

miq ha dit...

A la icona del rètol li dibuixes un bon nas i és Woody Allen. I amb si li afegeixes un mostatxo, Groucho Marx ;)

arnau ha dit...

Aquí Groucho:
certo!! Vam adquirir la senyal per dues raons. 1: Perquè és en Woody Allen. 2: Perquè la Intransigent és un perill!! Com a senyla complementària em adquirit la de PERILL INDETERMINAT! Que és una gran filosofia de vida!!
Com a germà Marx no sé si afegir una cita del "Das Kapital" o dir que no em faria soci d'un club en el que m'acceptessin.

Afegeixo, que la paraula de comporvació per a deixar el missatge, és CONDIS. I em pregunto hi ha un hacker, no el YES, MINISTER Hacker, sinó un informàtic dels Supermercats Condfis col.lant publicitat subliminal???? S'esperen respostes.

En darrer lloc, avanço que ahir Roger Mas va fer un concert entre Fortasec, Marihuana i Rio de Janeiro a Manresa.

La Intransigent ha dit...

Miq: Si si és Woody Allen!!! Subtitulat en català.
Groucho: em sembla que se't va enganxar la tonteria que portava ahir el Roger Mas, que no podia acabar les cançons perquè se li escapava el riure...

Confirmo que sóc un perill indeterminat. No puc fer-hi res.

Anònim ha dit...

Doncs si, qui ho anava a dir que arribaria un dia on la gent desitges portar ulleres per estar a la última...

La Intransigent ha dit...

Jo ja et dic que no ho hauria dit mai.
A més, tinc la teoria que n'hi ha molts que se les posen sense graduació i tot (!!)