dimarts, 3 de novembre del 2009

Vigili del fuoco


Sembla que tot em va de cara. Els tràmits que des de casa semblaven difícils s'han solucionat només arribar. Com es diu en italià ho tenim tot sistemato (tot està a lloc). Ara només resta disfrutar de l'experiència romana.

Roma-Espanya, relació en flames:
No vull pensar que és cosa de la clarividència, però avui, primer dia que passejava pel centre de Roma, em dirigia tota feliç cap a Piazza Navona. Volia buscar un llibre a la Libreria Spagnola, just al costat de l'Instituto Cervantes.
Només arribar a Navona he sentit una sirena que es disparava, i quan he arribat davant de l'Instituto he vist que sortia fum de l'edifici. El Carabinieri ho han confirmat. S'estava cremant!
Cinc minuts més tard han arribat els bombers (aqui, Vigili del Fuoco) i s'han posat a treballar.
No voldria pensar malament, però arribo a Roma i Cervantes crema.

5 comentaris:

Frannia ha dit...

Òstres, tu! Potser es va inflamar d'il·lusió en veure que arribaves ;) Estic contenta de que estiguis contenta. Bona estada!

La Intransigent ha dit...

Gràcies guapa!
Per cert, vaig marxar i encara no havia arribat el teu llibre. Ni que Mallorca estigués tan lluny de Barcelona...
A veure si quan vingui per Nadal ja ha arribat.

Anònim ha dit...

La Intransigent, que tenia l'esperança de trobar un llibre de català per al seu primer alumne "romano", va... L'acompanyant no sap si la cultura espanyola hauria de cremar... Res, que hi ha més interès en el català a Itàlia que a Espanya... Apa a brucciare!!!!

Anònim ha dit...

...Ui,ui,uuui...No hi hauria un tal Montag allà..trajat de vigile dl fuoco ? ( com m'agrada el terme italià per dir "bomber" !!! ) Farenheit 451? Bruccia Rommmmma!!!

http://www.youtube.com/watch?v=0DcGApVitTo

Nabonanotte! ;D
(la cellista)

La Intransigent ha dit...

Grande Antonello!!!!!!!
"Bruccia Roma con tutti gli romani"
gaPITO!