dimarts, 7 d’octubre del 2008

Francesc Pujols: renaixement o mort sobtada?



Sense voluntat d'ofendre, o si.

Què collons és això?



BREU EXPLICACIÓ: Fa uns mesos vaig tenir la notícia que havia aparegut un nou llibre sobre el Pujols (Els hereus de Francesc Pujols), i fanàtica com en sóc, em vaig haver de contenir per no anar-lo a comprar immediatament. Passat el cop de calor, l'altre dia em vaig dirigir a la llibreria amb l'intenció ferma de comprar-me'l.
Casualitat de la vida, tenia una estoneta, i abans de comprar-lo el vaig fullejar. Es tracta d'un llibre d'entrevistes al què no li he trobat ni solta ni volta (tot hi ser-hi present l'ídol Mas o el mestre Portet).
No me'l vaig comprar, i ara m'ha enva
ït el dubte. Si Pujols resucités, no sé si reneixeria o moriria de mort sobtada.

5 comentaris:

miq ha dit...

Moriria de l'espant; perquè segons la meva modesta (i gens informada) opinió, tinc la sensació que amb Pujols (com amb moltes altres coses) ens estem quedant a la superfície; i pocs són els que hi entren a fons.

L'alternativa és voltar per la fira del llibre d'ocasió al setembre, o fer el tour de les llibreries de vell.

Anònim ha dit...

Amb Pujols passa el mateix que amb Llull, Eiximenis o Verdaguer. Gairebé ningú els entén, ni se'ls prenen seriosament.

Els Autors ha dit...

Compreu el llibre, feu-me cas, compreuuuu el lliiiiibreeeeeee!!!

ELs dos escritors son amics meus MArtorellencs de tota la vida, i és fruit d'un treball de quasi 8 anys, de debò que és molt interessant.

Compreu el llliiiibreeee!!!!

LA presentació oficial serà el dia 30 de novembre a la galeria d'art de la Plaça Reial, a les 12 del migdía. Jo hi seré com a convidat per la part que em toca (no hi he fet cap dibu, però he ajudat a fer de public relations amb en Mas i en Riba).

O sigui que si veniu ja ho sabeu.

Miq, t'hi apuntes? ;)

Anònim ha dit...

Poseeixo un manuscrit original de Francesc Pujols que va escriure a ma mare al any 1941 quan era refugiat a Montpellier. Intento saber quan pot valer.
fotoartefina@hotmail.com

Anònim ha dit...

Aquest document del mestre Pujols no val res, per la senzilla raó de que, com ja va dir l´insigne profeta, arribarà el dia que els catalans ho tindran tot pagat. Per tant, aquest manuscrit hauria de ser gratis.