dimarts, 12 de maig del 2009

Peücs


Hi ha dies que el món és massa gran i la vida massa curta. Aquests són els dies bons. En cas contrari millor anar a dormir i esperar que els somnis siguin més emocionants que la pròpia existència.

__________________________________________

Jo que sempre tinc somnis a explicar, fa tres nit que no somio, crec que m'he rejovenit. Descansar és fonamental. El subconscient descansa, de moment.
__________________________________________

La T. m'ha explicat el seu somni d'aquesta nit. Ella i el seu marit anaven a la notaria a signar no sap què. Pujaven i pujaven escales i no arribaven mai... Un cop a lloc es trobaven amb el Roger Mas (si si, ho heu llegit bé, tot és culpa meva !!), que els acompanyava a signar el document en qüestió. Al acomiadar-se la T. li deia:
- Saps que tenim una coneguda en comú?
I el RM li contestava:
- A veure si a la propera vegada em dius qui és.
I quan ja marxava la T. s'adonava que s'havia oblidat de fer la cosa important que havia anat a fer a aquella notaria tant extranya.

Em moro de ganes de veure si continua.
__________________________________________

"Això no obstant, la seva mirada, davant d'aquella bella realitat que l'envoltava, expressava una confiança que els envejos haurien haurien anomenta fauïtat. Ell mateix havia canviat, també. Feliç cada dia, la seva pell havia empal.lidit, la seva mirada era plena d'expressions de llangor; en una paraula, segons frase de la senyora d'Espard, tenia un posat estimat. La seva bellesa hi guanyava. La consciència del seu poder i de la seva força creuava la seva fesomia, il.luminada per l'amor i per l'experiència. Contemplava el món de la literatura i la societat cara a cara, creient que podia passejar-s'hi a tall de dominador. Al poeta, que només reflexionava obligat per la desgràcia, l'esdevenidor se li oferia sense preocupacions."
Les il.lusions perdudes. Honoré de Balzac


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs sí, el meu primer somni (dormida) amb el RM. Deu ser que el meu subconscient no descansa...

Ja t'explicaré la segona part... si n'hi ha!!!

Per cert, has fet una barreja una mica rara: RM.,T., BALZAC! Estem cremant massa ràpid les energies!

Petons,
T.

Corint ha dit...

No sé qui té més feina, si el Roger Mas real o el dels teus somnis...

La Intransigent ha dit...

Guapa (alies T.), encara que no t'ho sembli la barreja no és tant estranya, almenys a mi no m'ho sembla.

Corint, pel que fa al molt admirat RM, espero que tingui més feina a la vida real...